9 november begint het tweede seizoen van de serie A'dam - E.V.A. op NPO 3, maar in aanloop naar het nieuwe seizoen wordt eerst nog een keer seizoen 1 uitgezonden. De eerste reeks is te zien vanaf zondag 24 augustus.

De internationaal bekroonde dramaserie A’dam - E.V.A. (Amsterdam en vele anderen) krijgt een vervolg met acht nieuwe afleveringen. Ook in het tweede seizoen staan de stad centraal en het liefdesleven van Eva en haar buurman Adam centraal. Eerst is het eerste seizoen nog een keer te zien bij te NTR op NPO 3.

A dam E V A 2 Teun Luykx en Eva van de Wijdeven  copyright Nyk Dekeyser

Eerste seizoen
In het eerste seizoen, dat in 2011 werd uitgezonden, was te zien hoe de relatie tussen Adam en Eva begon: vreemden bleken buren, werden geliefden en gingen samenwonen. Ze verwachtten een kind, maakten trouwplannen maar raakten in een crisis om elkaar later opnieuw te ontmoeten.

Hoe nu verder?
Hoe vergaat het nu met Adam de Heer, opgegroeid in Zeeland en verhuisd naar de grote stad, en Eva van Amstel, geboren en getogen in Amsterdam? 9 november start het tweede seizoen van A'dam - E.V.A., eveneens te zien op NPO 3.

Eerste seizoen A'dam - E.V.A., vanaf zondag 24 augustus, 22.55 uur, NTR, NPO 3
Tweede seizoen A'dam - E.V.A., vanaf zondag 9 november, 20.25 uur, NTR, NPO 3


A'dam - E.V.A. terugkijken via npo.nl
Ga naar de website van A'dam - E.V.A.
NPO 3 kijken via npo.nl