Jett rebel who the fuck is jett rebel 3doc carousel missed 1497610899

Jett Rebel-fans kunnen zaterdagavond gerust thuisblijven. Dan is er namelijk op NPO 3 een documentaire over de artiest te zien. Hoe breek je door? En wat doe je als je een geboren muzikant bent, maar te onzeker voor het podium? Jett Rebel geeft antwoord.

Jett Rebel was afgelopen jaar te zien op grote evenementen als Pinkpop en Lowlands. Van gebrek aan muzikaal talent is geen sprake, van een te kort aan zekerheid daarentegen wel. De documentaire 3Doc: Who the fuck is Jett Rebel neemt je mee door de wereld van een rebel.


3Doc: Who the fuck is Jett Rebel

Als kind wist Jelte Tuinstra al dat hij beroemd wilde worden met zijn muziek. Alleen het feit dat hij nogal rustig en verlegen is, zat hem in de weg. De oplossing: een alter-ego genaamd Jett Rebel. In tegenstelling tot Jelte is Jett Rebel een podiumbeest voor wie niets te gek is. Jett Rebel is geliefd bij het grote publiek en enorm populair. Wat doet al deze aandacht met de kwetsbare Jelte? Vrijdagmiddag op NPO 2 is eerst nog de documentaire Jett Rebel: Ready for Takeoff te zien.

Chef'Special op Pinkpop 2014

Naast Jett Rebel, stond dit jaar ook Chef'Special op het programma van Pinkpop. Heb je het optreden gemist op of wil je het gewoon nog een keer zien? Geen probleem. De Haarlemmers zijn onder andere bekend van de 3FM-megahit In Your Arms. Tijdens het nummer Biggest Money telt Chef'Special een zesde bandlid op het podium. De twaalfjarige Duco, winnaar van de Zapp Music Challenge, steelde de show met zijn trompet.

Jett Rebel: Ready for Takeoff, vrijdag 28 november, 16.35 uur, AVROTROS, NPO 2
3Doc: Who de fuck is Jett Rebel, zaterdag 29 november, 21.55 uur, VARA, NPO 3
Chef'Special op Pinkpop 2014, zaterdag 29 november, 00.40 uur, NTR, NPO 3 


Jett Rebels Helden Special op NPO 3FM

Bekijk In Your Arms van Chef'Special in de 3 On Stage container
Bekijk Zapp Music Challenge met Chef'Special en Duco