6090608 low res the driver carousel missed 1417612877

In de nieuwe detectiveserie The Driver neemt het leven van taxichauffeur Vince McKee een onverwachte wending wanneer hij een spannend aanbod krijgt. Wat beslist hij?

De KRO zendt regelmatig detectiveseries met diepgang uit, die alles te maken met de dilemma's van het dagelijks leven. De nieuwe driedelige misdaadserie The Driver is vanaf zaterdag 6 december te zien op NPO 2.

Eerste aflevering The Driver

Met taxichauffeur Vince en zijn vrouw gaat het niet erg goed sinds hun zoon het contact met zijn familie heeft verbroken. Een jeugdvriend van Vince, Colin, neemt na een gevangenisstraf van zes jaar contact met hem op. Via Colin krijgt Vince het aanbod chauffeur te worden voor een bende. In eerste instantie lijkt het hem spannend, maar al snel heeft hij spijt.

Leven in twee werelden

Vince schrikt van de daden van zijn vriend, maar kan hij dat wel laten merken aan de bendeleden? Het leven in twee werelden gaat hem steeds slechter af. Zijn vrouw valt het op dat hij zich anders gedraagt en niet de waarheid spreekt. Uiteindelijk is er maar één manier om zijn leven terug te krijgen.

Detective: The Driver, vanaf zaterdag 6 december, 23.25 uur, KRO, NPO 2
Ga naar de website van KRO Detectives