Wallander carousel missed 1420022334

Zelfs de beste detective van Zweden kan in de problemen raken, zo bewijst Kurt Wallander. De cynische inspecteur beleeft in het derde seizoen van de detectiveserie Wallander weer de nodige avonturen.

In Wallander, vanaf zaterdag te zien bij de KRO op NPO 2, volg je het leven van de gelijknamige inspecteur Wallander. Ook in de nieuwe zes afleveringen gebruikt illegale middelen om zaken op te lossen.


Eerste aflevering Wallander
Aan het begin van het derde seizoen is het meteen raak: Wallander raakt verstrikt in een van de grootste politieke en militaire schandalen van Zweden. Als de gepensioneerde marineofficier Håkan von Enke verdwijnt, beseft Wallander dat hij een groot geheim op het spoor is. Voor de inspecteur is de zaak extra persoonlijk, omdat Von Enke de schoonvader van zijn dochter Linda is.

Inspecteur Wallander blijft bezig
Ook in de volgende aflevering zit Wallander allesbehalve stil. Zo probeert hij in de tweede aflevering het achtjarige verdwenen meisje Ella te vinden. In de laatste aflevering, op zaterdag 7 februari, wordt de Italiaanse restauranteigenaar Paolo Saline ontvoerd.

Detective: Wallander, vanaf zaterdag 3 januari, 22.35 uur, KRO, NPO 2


Ga naar de website van Wallander