De wandelaars zijn op weg naar de Via Gladiola. Ook de slotdag van de Nijmeegse Vierdaagse is te volgen bij de KRO op Nederland 1, Radio 2, 3FM en Radio 6, met onder andere een extra lange uitzending van Het gevoel van de Vierdaagse.

Net als bij de voorgaande edities doet het KRO-programma Het gevoel van de Vierdaagse ook deze jaargang op Nederland 1 verslag van de Nijmeegse Vierdaagse. Daarnaast besteden ook de radioprogramma's Gijs 2.0 (Radio 2), RabRadio (3FM) en Eerst Jaap (Radio 6) aandacht aan het evenement.

Het gevoel van de Vierdaagse
Nijmegenaar Fons de Poel presenteert samen met Hella van der Wijst en marathonschaatser Erik Hulzebosch de gebeurtenissen in Nijmegen, van het het laatste nieuws, reportages, portretten tot sfeerverslagen uit de mars van 46.000 wandelaars. Maandag wordt er alvast vooruitgeblikt. En vrijdag is er een extra lange uitzending, wanneer de Vierdaagse eindigt op Via Gladiola.

De Vierdaagse op de radio
Ook verschillende publieke radiozenders zijn erbij in Nijmegen. Zo steekt 3FM-dj Paul Rabbering de wandelaars een hart onder de riem met oppeppende platen in zijn radioprogramma RabRadio. In de radioprogramma's Gijs 2.0 op Radio 2 en Eerst Jaap op Radio 6 worden de wandelaars ook op de voet gevolgd.

Het gevoel van de Vierdaagse, van maandag t/m vrijdag, 19.00 uur, KRO, Nederland 1
RabRadio, van maandag t/m donderdag, van 14.00 uur t/m 16.00 uur, KRO, 3FM
Gijs 2.0, van dinsdag t/m vrijdag, van 12.00 uur tot 14.00 uur, KRO, Radio 2
Eerst Jaap, van dinsdag t/m vrijdag, van 7.00 uur tot 10.00 uur, KRO, Radio 6


Live naar Nederland 1 kijken via npo.nl
Live naar Radio 2 luisteren via npo.nl
Live naar 3FM luisteren via npo.nl
Live naar Radio 6 luisteren via npo.nl