Radar antoinette 2015 carousel missed 1476712647

De zomervakantie is nu toch echt voorbij en daarom starten DWDD, Radar, Spoorloos, Het Familiediner en Pauw weer op de maandag op NPO 1.

Het VARA-programma De Wereld Draait Door is terug in vertrouwde stijl, maar met een nieuwe huisband: Lucas Hamming. Hij deed mee aan De Beste Singer-songwriter van Nederland, werd door NPO 3FM uitgeroepen tot Serious Talent en heeft inmiddels een debuutalbum op de planning staan voor oktober. 

Van de radar verdwenen
Antoinette Hertsenberg stelt weer iedere week misstanden aan de kaak die consumenten aangaan in het AVROTROS-programma Radar. Derk Bolt zoekt alle verdwenen familieleden en geliefden op in KRO-NCRV's Spoorloos. Deze maandag achterhaalt hij de waarheid over de ouders van Jacira. Ze is geboren als buitenechtelijk kind van Braziliaanse ouders en kwam na veel gesol terecht in een internaat.

Het familiediner
Bert van Leeuwen brengt al jaren door ruzie verscheurde families weer bij elkaar in Het Familiediner van de EO. Maandag praat hij met de drie zoons van Riek. Toen haar ex-man overleed, zijn diens visspullen beloofd aan zoon Rob. Zijn broers vonden dat prima, maar nu staan ze toch lijnrecht tegenover elkaar. Tot slot sluit Jeroen Pauw elke werkdag af met Pauw, een programma van de VARA. 

Nieuw seizoen
In het nieuwe seizoen starten nog veel meer nieuwe programma's bij de NPO. Zo starten op NPO 1 een nieuw seizoen van Overspel, het nieuwe spelprogramma In de ban van de condor en Heel Holland Bakt. Kijk voor een compleet overzicht van de nieuwe programma's op npo.nl/seizoenstart

De Wereld Draait Door, vanaf maandag 31 augustus, elke werkdag om 19.00 uur, VARA, NPO 1
Radar, maandag 31 augustus, 20.30 uur, AVROTROS, NPO 1
Spoorloos, maandag 31 augustus, 21.15 uur, KRO-NCRV, NPO 1
Het Familiediner, maandag 31 augustus,22.10 uur, EO, NPO 1
Pauw, vanaf maandag 31 augustus, elke werkdag om 23.00 uur, VARA, NPO 1


Alles van DWDD op npo.nl
Alles van Radar op npo.nl
Alles van Spoorloos op npo.nl
Alles van Het Familiediner op npo.nl