2014 test carousel missed 1419330627

Heb jij goed opgelet afgelopen jaar? In De Nationale 2014 Test checken Ruben Nicolai en Geraldine Kemper de kennis van bekende en onbekende Nederlanders. Pak je smartphone, je tablet of pen en papier erbij en doe mee.

In het jaaroverzicht komen de hoogtepunten van het afgelopen jaar aan bod. Test of je al het belangrijke nieuws hebt meegekregen en fris je geheugen op. De Nationale 2014 Test is maandag 29 december te zien bij BNN op NPO 3.

Meer programma's van de NPO tijdens de feestdagen

De Nationale 2014 Test 

Voordat het nieuwe jaar aanbreekt, kijk je nog eens terug op 2014. Welke schandalen vonden er plaats in de politiek? En welke trends waren niet te missen? BNN-presentatoren Ruben en Geraldine ontvangen acht bekende Nederlanders die het tegen elkaar op zullen nemen. Vragen in de categorieën nieuws, sport, showbizz, politiek en hypes komen aan bod. Wie de minste fouten heeft, gaat naar huis met de welverdiende Nationale 2014 Test-award.

Winnaars 

De deelnemers zijn niet zomaar bekende Nederlanders, maar BN'ers die het afgelopen jaar in de prijzen zijn gevallen. Wie is de Mol-winnares Sofie van den Enk, De Beste Singer-Songwriter Stef Classens, Dutch Porn Award-winnares Bobbi Eden en Televizier aanstormend talent Ruud Feltkamp zijn onder andere aanwezig. Ook het meespelende publiek zit vol met winnaars; van de beste patatbakker tot het beste rolschaatsteam. Maar wie van deze winnaars wint de award en mag zichzelf de BNN-nieuwskenner van 2014 noemen?

De Nationale 2014 Test, maandag 29 december, 20.25 uur, BNN, NPO 3
Kijk De Nationale 2013 Test terug