Proefkonijnen carousel missed 1433408600

Heb jij goed opgelet tijdens de afgelopen seizoenen van Proefkonijnen? Doe mee aan de De Grote Superwetenschappelijke Proefkonijnentest op NPO 3, gepresenteerd door BNN-presentators Dennis Storm en Valerio Zeno.

Hoe word je rijk met gokken? Hoe kom je het snelst van je kater af? En hoe smaakt mensenvlees? Het zijn zomaar een aantal vragen die voorbij zouden kunnen komen in de quiz over de afgelopen seizoen van Proefkonijnen. Bereid je dus goed voor en kijk zoveel mogelijk afleveringen terug.

Nuchtere antwoorden op bezopen vragen
In Proefkonijnen geven Dennis en Valerio nuchtere antwoorden op bezopen vragen, maar voor deze speciale aflevering wordt teruggeblikt op de vorige seizoen. Wat is iedereen nog bijgebleven? In de studio nemen bekende Nederlanders het op tegen het publiek. Ook panelleden Lieven Scheire en Bas Haring zijn er weer bij.

Doe mee vanaf de bank
Wil je graag aan de test meedoen? Dat kan via je smartphone of tablet (voor meer informatie: ga naar de website van BNN), maar natuurlijk ook ouderwets met pen en papier. De winnaars gaan naar huis met een Proefkonijnen Gadgetpakket.

De Grote Wetenschappelijke Proefkonijnentest, maandag 8 juni, 20.30 uur, BNN, NPO 3


Alles van Proefkonijnen op npo.nl
Ga naar de website van Proefkonijnen