De grote bijbelquiz 2015 bert en jacobine carousel missed 1493900863

Ruud de Wild, Jack de Vries, Carolina Dijkhuizen en Abdelkader Benali testen aanstaande zaterdag hun Bijbelkennis. Wie weet het meest over de Bijbel en wie heeft al moeite om Abraham van Mozes te onderscheiden? Je ziet het bij de EO en NCRV op NPO 2.

Bert van Leeuwen en Jacobine Geel zijn, net als vorig jaar, de presentators van De Grote Bijbelquiz. Via de website www.debijbelquiz.nl kun je zelf ook meespelen. In totaal staan vijftig meerkeuzevragen op jou en andere deelnemers te wachten.

Wie weet het meest?
De vragen in De Grote Bijbelquiz gaan over nog steeds actuele onderwerpen zoals de wetenschap, muziek, geschiedenis, taal en kunst. Aan het einde van de avond krijgt iedereen, ook jij als thuisspeler, een rapportcijfer. Tegelijkertijd worden de belangrijkste statistieken gepresenteerd. Wie in Nederland weet het meest over de Bijbel? Welke stad haalt de hoogste score? En weten katholieken meer over de Bijbel dan protestanten of andersom?

Uitgebreide statistieken
Alvast warmdraaien voor zaterdag en je optimaal voorbereiden? Op de website van De Grote Bijbelquiz staat een oefenquiz online.

De Grote Bijbelquiz, zaterdag 24 oktober, 20.20 uur, EO en NCRV, NPO 2


Ga naar de website van De Grote Bijbelquiz
Doe alvast de oefenquiz