Acht jaar lang leefde je mee met Gerard, Maud, Daan en Julia. Na 209 afleveringen zie je vanavond de allerlaatste aflevering van Kinderen Geen Bezwaar.

De comedyserie draait om het gezin van Gerard en Maud, die elkaar via een contactadvertentie hebben leren kennen. Ze hadden allebei al kinderen, dat stond hun relatie niet in de weg. Terwijl Maud als psycholoog aan huis werkte, nam Gerard de huishouding op zich.

Get Microsoft Silverlight

In de allereerste uitzending van Kinderen Geen Bezwaar in 2004 maakte je kennis met de leden van het gezin. Vanaf toen al probeerde Daan, de zoon van Gerard, de dochter van Maud, Julia, te versieren. Op het ene moment lukte hem dit beter dan het andere. In het derde seizoen gaf Daan de hoop op en kreeg verkering met Inke, die later bij het gezin in huis kwam wonen.

Relaties
De relatie ging uit, maar Daan had nog steeds geen kans bij Julia. Zij had ondertussen Tom ontmoet, waar ze mee trouwde. Ook kreeg ze een kind, maar liet het in eerste instantie opvoeden door Daans ex Inke. Zij leerde Sinan kennen en kregen verkering. Julia was daarentegen klaar met haar huwelijk met Tom en besloot te scheiden. Maar al snel had ze een nieuwe vriend. Die van Inke: Sinan.

Huwelijk van Daan en Julia
Daan is in het laatste seizoen nog steeds verliefd op Julia, maar het lukt hem maar niet om haar voor hem te winnen. Ook heeft Julia nog steeds verkering met Sinan. Ze twijfelt zo erg dat ze de jongens zelf laat beslissen. Uiteindelijk hakt Sinan de knoop door en vraagt haar ten huwelijk. Maar omdat Julia weigert, besluit Sinan haar nog eens te vragen. Alleen dan of ze met Daan wil trouwen. En ze zegt ja. In de allerlaatste aflevering zie je het langverwachte huwelijk tussen Daan en Julia. Tenminste, als Daan dan wel komt opdagen.

Kinderen Geen Bezwaar, maandag 18 februari om 19.30 uur op Nederland 1