Dci banks burried carousel missed 1436349307

Het lichaam van een advocate wordt gevonden. Was de moordenaar de man met wie ze een affaire had? Of haar broer, die daar achter kwam? De detective Inspector Banks zie je donderdag bij de KRO op NPO 1.

Wanneer het lichaam van de vooraanstaande advocate Anaan Kamel wordt gevonden in een ondergrondse rivier, is Marcus Layton hoofdverdachte van deze moord. Hij is een collega van het slachtoffer, maar onlangs ontslagen door haar man Raheel. Tekstberichten in haar mobiele telefoon suggereren een affaire. De rechercheurs proberen informatie over Layton te pakken te krijgen maar dat blijkt niet eenvoudig te zijn.

Detectivemaand
Deze maand zendt de KRO elke avond een spannende Britse of Scandinavische detective uit op NPO 1. Naast de nieuwe series Falco en Chasing Shadows staan er ook nieuwe afleveringen van succesvolle bekende titels geprogrammeerd, zoals Death in Paradise en DCI Banks. Online kunnen fans genieten van nieuwe afleveringen van Midsomer Murders en George Gently. Wegens rechten mogen mogen we de vertoonde detectives helaas niet allemaal en onbeperkt online aanbieden op npo.nl.

Detectivemaand: Inspector Banks, donderdag 9 juli, 22.15 uur, KRO, NPO 1


Klik hier voor meer over DCI Banks op KRODetectives.nl