Anp 32232728 carousel missed 1433239684

Wie gaat er naar huis met de cup met grote oren? Zaterdagavond na afloop van de finale in de Champions League tussen Juventus en FC Barcelona weet je het antwoord. De ontknoping in het miljoenenbal, die plaatsvindt in het Olympiastadion in Berlijn, is live te zien bij de NOS op NPO 3.

Bij Barça trekken onder andere aanvallers Lionel Messi en Luis Suárez de kar. Aan de kant van De Oude Dame maken de ervaring van Andrea Pirlo en doelman Gianluigi Buffon het verschil. Voor de Champions Leaguefinale Juventus - FC Barcelona zijn alle ingrediënten in huis voor een spannende voetbalavond. De wedstrijd is ook live te volgen op NPO Radio 1.

Uitgebreide voorbeschouwing
Jack van Gelder blikt vanaf 20.00 uur vanuit de studio uitgebreid vooruit op de wedstrijd, onder andere samen met Tom Egbers. De commentator van de finale is Jeroen Grueter. Om 20.45 uur is de aftrap en strijden Juventus en FC Barcelona om de eindoverwinning. Als opwarmer voor de finale in Berlijn wordt vrijdag in het Studio Sport-programma Road to the final uitgebreid teruggeblikt op het afgelopen seizoen van de Champions League.

Nog meer voetbal op NPO 3
Na afloop van de finale nog meer voetbal zien? Dat kan. De NOS zendt op NPO 3 direct na de nabeschouwing het WK voetbal vrouwen in Canada uit. Om 3.00 uur 's nachts Nederlandse tijd komen de Nederlandse voetbalvrouwen in actie tegen de vrouwen van Nieuw-Zeeland. Een dag eerder

Studio Sport: Road to the finale, vrijdag 5 juni, 21.25 uur, NOS, NPO 3
3Doc: Messi (herhaling), vrijdag 5 juni, 22.20 uur, VPRO, NPO 3
Voorbeschouwing Juventus - FC Barcelona, zaterdag 6 juni, 20.00 uur, NOS, NPO 3
Live: Juventus - FC Barcelona, zaterdag 6 juni, 20.45 uur, NOS, NPO 3

Live: Juventus - FC Barcelona, zaterdag 6 juni, 20.45 uur, NPO Radio 1


Het laatste voetbalnieuws op NOS.nl
Nieuw-Zeeland - Nederland live op NPO 3
3Doc: Lionel Messi op NPO 3
Road to the final op NPO 3