Champions League loting

Na een degelijk seizoen stelde Feyenoord afgelopen jaar de tweede plaats in de Eredivisie veilig. Een plaats die recht geeft op het meedoen in de voorronde van de Champions League. Vorige week verloren de Rotterdammers met 2-1 in eigen huis van Besiktas. Feyenoord staat voor een loodzware klus om in de uitwedstrijd deze nederlaag weg te poetsen. 

Met het WK nog vers in het geheugen ging bij Feyenoord het vizier al snel op een van de belangrijkste wedstrijden van het seizoen. De derde voorronde van de Champions League waarin de ploeg is gekoppeld aan het Turkse Besiktas. In de aanloop naar de opening van het Europese seizoen zag Feyenoord vrijwel de gehele achterhoede vertrekken, terwijl het ook Graziano Pellè met Ronald Koeman mee zag gaan naar Southampton. 

Persoonlijke fouten
Uit in Istanbul wacht Feyenoord de loodzware opgave om de 2-1 thuisnederlaag weg te poetsen. Trainer Fred Rutten ziet ondanks een niet volledig fitte selectie kansen. In de eerste wedstrijd was zijn ploeg niet de onderliggende partij, maar ging de wedstrijd verloren door persoonlijke fouten. Om 19.30 is de aftrap die rechtstreeks te zien is op Nederland 3 en npo.nl. 

Champions League, vanaf 19.20 uur, Nederland 3