Wie gaat dit seizoen de Champions League winnen? De finale is vooralsnog ver weg, want eerst moet de groepsfase nog beginnen. De NOS zendt op NPO 3 en NPO Radio 1 dinsdag en woensdag respectievelijk de wedstrijden Borussia Dortmund - Arsenal en Ajax - Paris Saint-Germain uit.

Dinsdag gaat het nieuwe seizoen van het miljoenenbal van start. Ajax komt daarin uit in groep F en speelt woensdag tegen Paris Saint-Germain. Een dag daarvoor, op dinsdag, treffen Borussia Dortmund en Arsenal elkaar in Duitsland. Beide wedstrijden zijn live te volgen bij de NPO.

ajax amsterdam champions league

Live: Borussia Dortmund - Arsenal
De tegenstanders van Borussia Dortmund in groep D zijn Galatasaray, Anderlecht en Arsenal. Laatstgenoemde, de Engelse ploeg van trainer Arsene Wenger, reist dinsdag af naar Duitsland om het spits van de Champions League af te bijten. Wie haalt de eerste punten binnen? Jeroen Elshoff is commentator, Ronald de Boer en Co Adriaanse zitten in de studio.

Live: Ajax - Paris Saint-Germain
In de Eredivisie staat Ajax vooralsnog op een teleurstellende vijfde plaats, maar wie heeft het daar nog over als de Amsterdamse club woensdag wint van Paris Saint-Germain, de club oud-Ajacied Zlatan Ibrahimovic? Het commentaar komt van Jeroen Grueter. Youri Mulder en Bert van Marwijk verzorgen vanuit de studio de analyse.

Borussia Dortmund - Arsenal, dinsdag 16 september, 20.45 uur, NOS, NPO 3 en NPO Radio 1
Ajax - Paris Saint-Germain, woensdag 17 september, 20.45 uur, NOS, NPO 3 en NPO Radio 1


NPO 3 kijken via npo.nl
NPO Radio 1 luisteren via npo.nl
Het laatste nieuws over de Champions League op NOS.nl
Programma en uitslagen Champions League