Ajax paris saint germain carousel missed 1495450982

Overwintering in de Champions League zit er voor Ajax niet meer in, maar plaatsing voor de Europa League behoort nog wel tot de mogelijkheden. Resultaat op bezoek bij Paris Saint-Germain is dan wel gewenst. Het duel Paris Saint-Germain - Ajax is dinsdag live te volgen bij de NPO.

De NOS zendt het treffen tussen Paris Saint-Germain, met onder andere oud-Ajacied Zlatan Ibrahimovic in de gelederen, en Ajax rechtstreeks uit op NPO 3 en NPO Radio 1. Woensdag is de Champions Leaguewedstrijd Atlético Madrid - Olympiakos te zien.

Live: Paris Saint-Germain - Ajax

Ajax staat momenteel derde in Groep F en die plek is genoeg voor plaatsing voor de Europa League. Om nummer vier Apoel Nicosia definitief af te schudden, is resultaat tegen Paris Saint-Germain broodnodig. Jeroen Grueter is vanuit Parijs de commentator, terwijl analist Youri Mulder en Bert van Marwijk vooruitblikken en napraten. De wedstrijd is ook te volgen op de radio, waar Jack van Gelder en Andy Houtkamp verslag doen.

Live: Atlético Madrid - Olympiakos

In Groep A, waar Atlético Madrid (9 punten), Olympiakos (6 punten), Juventus (6 punten) en Malmö FF (3 punten) de dienst uitmaken, is de spanning om te snijden. Atlético Madrid en Olympiakos maken woensdag in een onderling uit wie met de koppositie aan de haal gaat, live te zien op NPO 3. Commentator bij de wedstrijd is Frank Snoeks

Paris Saint-Germain - Ajax, dinsdag 25 november, vanaf 20.15 uur, NOS, NPO 3
Paris Saint-Germain - Ajax, dinsdag 25 november, vanaf 20.30 uur, NOS, NPO Radio 1
Atlético Madrid - Olympiakos, woensdag 26 november, vanaf 20.15 uur, NOS, NPO 3


Het laatste voetbalnieuws op NOS.nl
Live NPO 3 kijken via npo.nl