In de vierde speelronde van de Champions League staat er veel op het spel. Juventus ontvangt Real Madrid en voor Ajax is het erop of eronder tegen Celtic.

Real Madrid won twee weken geleden in eigen huis met 2-1 van Juventus. Ajax ging met diezelfde cijfers onderuit bij groepsgenoot Celtic. Deze week staan de returns op het programma en zijn de wedstrijden wederom live te zien bij de NOS op Nederland 3. Na afloop worden de samenvattingen van de andere wedstrijden uitgezonden.


Juventus - Real Madrid
In Italië kan Real Madrid zich al verzekeren van een plek bij de laatste zestien, terwijl Juventus de punten hard nodig heeft om überhaupt te overwinteren in Europa. De wedstrijdanalyse komt van Ronald Koeman en Ruud van Nistelrooy. Laatstgenoemde maakt zijn debuut als voetbalanalist bij de NOS. Het commentaar wordt verzorgd door Jan Roelfs.

Ajax - Celtic
Als Ajax nog een rol van betekenis wil spelen in de Champions League, dan is een overwinning op Celtic broodnodig. De Amsterdammers staan vier punten achter op nummer twee AC Milan en twee op nummer drie Celtic. Na de verliespartij in Schotland is revanche de enige uitweg. In de studio zorgen Henry Schut en Jack van Gelder samen met Youri Mulder en Ronald Waterreus voor de analyse. Het commentaar is van Jeroen Elshoff.

Juventus - Real Madrid, dinsdag 5 november, live vanaf 20.15 uur, Nederland 3
Ajax - Celtic, woensdag 6 november, live vanaf 20.15 uur, Nederland 3
De samenvattingen, dinsdag en woensdag, vanaf 23.00 uur, Nederland 3

De standen in Champions League