Een zware week achter de rug? Was het lachen je even vergaan? Dan is het een goed idee om zaterdagavond om 22.35 uur naar de cabaretvoorstelling Buutvrij op NPO 3 te kijken, waar sketches, typetjes en liedjes elkaar afwisselen met nadrukkelijk géén publieksparticipatie.

van der laan en woe buutvrij

Veelbelovend en indrukwekkend
Van der Laan en Woe wonnen al de Neerlands Hoop voor veelbelovend talent. Ze waren de succesnummers van de Oudejaarsconference van Erik van Muiswinkel en nu heeft hij hun eigen show geregisseerd. Die show, Buutvrij, is op zijn beurt weer genomineerd voor de ‘Poelifinario’, de prijs voor de meest indrukwekkende cabaretvoorstelling. 
Niels van der Laan en Jeroen Woe zijn ook bekend van hun rol in het televisieprogramma De Kwis. Dat is een satirisch actualiteitenprogramma met Paul de Leeuw, Joep van Deudekom en Rob Urgert. 

Buutvrij
In de cabaretvoorstelling gaan de stemacteurs/cabaretiers helemaal los. Oudjes, social media, Maurice de Hond, comazuipen: ze moeten het allemaal ontgelden. De heren bezitten naast talent voor acteren ook een muzikaal talent. De scènes worden afgewisseld met liedjes, en soms zelfs met een gevoelig moment. 

Pauw
Op vrijdagavond zijn de heren te gast in de talkshow van Pauw om over hun voorstelling te praten. 

Van der Laan & Woe: Buutvrij, zaterdag 4 oktober, 22.35 uur, VARA, NPO 3


Ga naar de website van Pauw voor informatie over de uitzending