Boer zoekt vrouw voor 2014 carousel missed 1419952328

Yvon Jaspers helpt boeren met de zoektocht naar de liefde. Het nieuwe seizoen Boer zoekt vrouw start zondag bij de KRO op NPO 1.

Een paar maanden geleden stelde Yvon Jaspers al tien nieuwe boeren aan je voor tijdens de Boer zoekt vrouw kick off. Dames wier hart sneller ging kloppen konden in de daarop volgende weken een brief schrijven. Hoeveel post zou er zijn?


Boer zoekt vrouw op NPO 1

De boeren hebben samen maar liefst 2.388 brieven ontvangen, een record. In de eerste aflevering bezorgt Yvon de brieven persoonlijk op de boerderijen. De vijf boeren met de meeste brieven mogen ieder tien kandidaten uitnodigen voor de speeddate waar ze slechts vijf minuten de tijd hebben kennis te maken. Welke vrouwen mogen een dagje mee op stap? Wie komen er logeren op de boerderij? En wordt de liefde eindelijk gevonden?

Boer zoekt vrouw online

De vijf boeren die de minste brieven hebben ontvangen, komen niet in de serie. Alsnog gaan ook zij aan de slag met de brieven. Op de website van Boer zoekt vrouw kun je deze boeren online volgen. In de laatste tv-uitzending komen ze allemaal bijeen. Zullen er ook partners aanwezig zijn?
Kijk de Boer zoekt vrouw kick off terug

Kijk 10 jaar Boer zoekt vrouw terug
Ga naar de website van Boer zoekt vrouw