Boerzoektvrouwlogeer carousel missed 1422011421

Hebben de boeren de juiste keus gemaakt? En zit de ware er inderdaad tussen? De logeerweek start zondag bij de KRO op NPO 1.

In september stelden tien boeren zich aan je voor tijdens de Boer zoekt vrouw kick off. De harten van 2.388 vrouwen gingen sneller kloppen en dus schreven zij naar de boeren. De vijf boeren met de meeste brieven sellecteerden ieder tien kandidaten voor de speeddate. Op basis van de slechts vijf minuten durende dates kozen de boeren vijf dames die een dagje mee op stap mochten. Uiteindelijk heeft elke boer drie dames uitgenodigd voor de logeerweek op de boerderij.


De logeerweek
De bedden worden opgemaakt en de boodschappen worden gehaald. Bertie, Geert, Theo, Jan en Tom maken zich op voor de logeerweek. Ook voor de vrouwen is het spannend. Hoe is het om een week op een boerderij te wonen? Wordt het meteen gezellig of is het eerst even wennen?

Boer zoekt vrouw webserie
Benieuwd hoe het met de andere vijf boeren gaat? Op de website van Boer zoekt vrouw kun je hun zoektocht naar de liefde online volgen. Daar zie je onder andere het vervolg van het diner in Gert-Jans stal, dat Willem zijn eigen speeddate organiseert en dat Janko al zijn briefschrijfsters mee naar zijn boerderij neemt.


Kijk de vorige afleveringen terug

Ga naar de website van Boer zoekt vrouw