De laatste namen van dit seizoen van College Tour zijn bekendgemaakt. Twan Huys sluit op 14 november het seizoen vol grote, internationale namen af met een nog veel grotere naam: Bill Gates. In december volgt nog een extra ingelaste aflevering met John Cleese.

Voordat de uitzending met Bill Gates er is, staat komende vrijdag op NPO 3 eerst Stromae op het programma. Hij veroverde op rap tempo heel Europa met zijn eigenzinnige muziek. Hij is vooral bekend van zijn hits 'Formidable' en 'Papaoutai'. Nu richt hij zijn pijlen op de VS. In de afleveringen erna komen Johnny de Mol en Anouk langs.

24okt foto Stromae  copyright Jason DeCrow

John Cleese
John Cleese is 21 november in Nederland om zijn boek te presenteren. College Tour maakt van de gelegenheid gebruik om een extra aflevering te maken met deze komiek. De exacte uitzenddatum in december is nog niet bekend. Op 22 oktober tussen 23.00 uur en middernacht is hij in Met het oog op morgen op NPO Radio 1 te horen in een interview. 

Grote namen
Bill Gates en John Cleese sluiten achteraan in de rij van een de andere grote namen in dit seizoen. Zo waren Arjen Robben, Famke Janssen, Afrojack, Jeremy Paxman, en nog vele anderen te gast. 

College Tour, elke vrijdag om 20.30 uur, NTR, NPO 3


Alle afleveringen van College Tour
Ga naar de website van College Tour