Joris kerstboom carousel missed 1450693027

Rond een grote kerstboom in ‘s-Hertogenbosch zet Joris Linssen ook dit jaar weer op NPO 2 bijzondere mensen in het licht.

Op dinsdag 22 december zendt de KRO-NCRV op NPO 2 de zesde editie van het programma Joris’ Kerstboom uit. Een grote kerstboom in ‘s-Hertogenbosch is de ontmoetingsplaats waar mensen antwoord geven op de vraag “Wie zet jij in het licht?”. Zij hangen een foto van een dierbare in Joris’ Kerstboom, waardoor deze uitgroeit tot een monument voor betekenisvolle mensen. Wie zet jij dit jaar in het licht? Geef het door aan de redactie

Meer programma's van de NPO tijdens de feestdagen

Nagedachtenis
Vanaf zaterdag 12 december staat Joris Linssen op de Parade, het plein voor de St. Jan tijdens Bosch Winterparadijs. Jong en oud wordt uitgenodigd om daar een foto in een grote kerstboom te komen hangen. Dit kan bijvoorbeeld een foto van iemand zijn die veel betekent voor een ander, iemand die zijn of haar geliefde wil eren of, ter nagedachtenis aan een bijzonder persoon. Op zondag 20 december wordt de grote kerstboom in het licht gezet. Op deze avond treedt onder andere de bekende Nederlandse zanger Jeroen van der Boom op.

Joris' Kerstboom, dinsdag 22 december, 21.15 uur, KRO-NCRV, NPO 2


Naar de website van de KRO-NCRV
Bekijk Joris' Kersboom op npo.nl