Bks 2 carousel missed 1466162296

Eric Corton reist af naar de Beekse Bergen om samen met Tomas Delsing verslag te doen van de derde edtie van het Best Kept Secret Festival.

Vorige week deed Eric Corton al verslag van Pinkpop, nu gaat hij naar een festival dat pas voor de derde keer gehouden wordt. Op het Best Kept Secret Festival zijn onder andere optredens van Typhoon, Mike Mago, A$AP Rocky, Of Monsters and Man en John Coffey. Verslag van het Best Kept Secret festival zie je zaterdag en zondag op NPO 3 en is rechtstreeks te volgen op NPO 3FM. 

Biertje
Laatst genoemde kan maar beter wat extra droge kleding meenemen. Op Pinkpop ving hij een biertje die hem vanaf twintig meter werd toegeworpen. Het filmpje van deze stunt ging viraal ging en werd wereldwijd ruim twintig miljoen keer bekeken. Nu gaat het publiek natuurlijk uittesten of het hem een tweede keer lukt en kan de zanger van John Coffey rekenen op een aantal biertjes in zijn richting. 

Festivals op NPO
Deze hele zomer is bij de NPO veel aandacht voor festivals. NPO 3 doet wekelijks verslag van festivals zoals Pinkpop, North Sea Jazz, Zwarte Cross en Lowlands. En op NPO 2 is aandacht voor Holland Festival, Prinsengrachtconcert en de UITmarkt. Ook op de radio kun je meegenieten van de festivals. Bekijk de specialpagina voor het complete overzicht.

Best Kept Secret Festival, zaterdag 20 juni, 22.30 uur, VPRO, NPO 3
Best Kept Secret Festival, zondag 21 juni, 23.00 uur, VPRO, NPO 3
3FM Live vanaf Best Kept Secret, zaterdag 20 juni, vanaf 18.00 uur, NPO 3FM
3FM Live vanaf Best Kept Secret, zondag 21 juni, vanaf 20.00 uur, NPO 3FM


Alle festivals bij de NPO

Bekijk de line-up van het Best Kept Secret Festival
Ga naar de website van 3FM