Micheal Bellicher is terug, maar is hij nog wel zichzelf? In Bellicher: cel steelt iemand zijn identiteit en dat blijkt voor hem het begin van een nachtmerrie.

Op zondag 10 februari start de VPRO met Bellicher: cel, het tweede seizoen van de serie rond communicatieadviseur Michael Bellicher. Hij vecht ditmaal tegen internethackers die zijn identiteit misbruiken. Dat leidt hem vanuit zijn woonplaats Den Haag onder meer naar de besloten kassenwereld van het Westland.

De zesdelige serie is gebaseerd op de boeken van Charles den Tex. In de vervolgserie op het vorig seizoen uitgezonden Bellicher: de macht van meneer Miller komen een aantal hoofdrolspelers weer terug, zoals Daan Schuurmans, Anna Drijver en Benja Bruijning. Nieuw in de vervolgserie zijn Tim Murck, Anniek Pheifer en Huub Stapel. 

Speel mee met Michael
In de eerste aflevering is Michael Bellicher ’s nachts getuige van een dodelijk auto ongeval. Als hij vervolgens wordt gearresteerd als hoofdverdachte, blijkt dat het begin van een ware nachtmerrie. Zelf meespeuren en meespelen met Michael Bellicher kan op bellichercel.nl

Bellicher: cel, vanaf zondag 10 februari, 20.30 uur, Nederland 3