Missie aarde virtual reality carousel missed 1496132609

Bekijk Missie Aarde, Project Orpheus en The Passion eens van een andere kant, dankzij de beschikbare Virtual Reality apps.

Virtual Reality is een trend die zich de komende tijd steeds verder gaat ontwikkelen. Door gebruik te maken van een speciale bril en een bijbehorende mobiele applicatie kunnen steeds meer mensen zich wanen in een andere (virtuele) wereld. Niet alleen Missie Aarde, maar ook Project Orpheus en The Passion spelen slim in op deze trend en verrijken daarmee onze kijkervaring.

Missie Aarde
Liefhebbers van de sciencefiction comedyserie Missie Aarde (elke zondag om 21.50 uur op NPO 3) kunnen virtueel aan boord stappen van het ruimteschip de Tasman en kennismaken met het astronautenleven op een ruimteschip anno 2063. De nieuwe Missie Aarde Virtual Reality film is gratis te downloaden voor iOS of Android.

Project Orpheus
Altijd al nieuwsgierig geweest hoe het hiernamaals eruit ziet? De nieuwe Virtual Reality app van Project Orpheus maakt dat mogelijk. Op een unieke manier kan de kijker onderdeel zijn van deze nieuwe dramaserie. Met de mobiele applicatie kan een bezoek gebracht worden aan het leven na de dood. De kijker ‘ervaart’ zelf het experiment dat Project Orpheus heet, net als de personages uit de serie. Download de applicatie voor iOS of Android.

The Passion
The Passion wordt vanavond om 20.35 uur live uitgezonden op NPO 1. Het verhaal over het lijden, sterven én opstaan van Jezus is vanavond ook live te ervaren via virtual reality (VR). Wie namelijk de VR-bril opzet, waant zich te midden van de band en de artiesten op het hoofdpodium. Download de applicatie voor iOS of Android.


Wil jij kans maken op een Virtual Reality bril? NPO 3 geeft er momenteel een aantal weg!