Opgepast! Het humoristische programma Bananasplit gaat weer van start. Frans Bauer houdt dit seizoen weel veel bekende en onbekende Nederlanders voor de gek.


BN’ers maken grappen
Stel je komt een pakketje bezorgen voor het actualiteitenprogramma EenVandaag en je wordt aangezien als gast. Wat doe je dan? Presentator Bas van Werven speelt mee en doet de bezorgers denken dat ze live in de uitzending zitten. Voormalig nieuwslezer Edvard Niessing verschijnt op openbare plaatsen op schermen en leest daar het nieuws. Vreemd genoeg heeft dit nieuws altijd te maken met de personen die het scherm zien.

Get Microsoft Silverlight
Zie voor meer informatie www.uitzendinggemist.nl

Grappen met BN’ers
Zanger Xander de Buisonjé is het eerste bekende slachtoffer van Bananasplit. Hij heeft samen met een vriend een afspraak bij een belangrijke producer. Hij rijdt met deze vriend mee naar België, waar de afspraak plaatsvindt. Maar dan rijdt Xanders vriend op het parkeerterrein tegen een Peugeot aan. Hij wil doen alsof er niets gebeurd is, maar de zanger vindt dit geen goed idee. Wanneer later blijkt dat deze auto van de belangrijke producer is, krijgt Xander het erg warm.

Bananasplit, zondag 10 maart om 20.20 uur op Nederland 1