Nico de Haan en Hans Dorrestijn bezoeken vanaf 18 juli wekelijks een natuurgebied in Nederland. Nico kent deze gebieden als zijn broekzak en vertelt over de aanwezige flora en fauna.

baardmannetjesPassie
Hans Dorrestijn en Nico de Haan zijn de Baardmannetjes van MAX deze zomer. Vanaf vrijdag 18 juli is deze nieuwe serie te zien rond 21.20 uur op Nederland 2. Nico weet alles van de natuur, Hans weet meer van tekst en humor. Maar ze delen een passie voor de natuur en hebben elkaar daarin gevonden. Een paar dagen lang wandelen, fietsen en varen de bebaarde heren door het natuurgebied. De nachten brengen ze door in een kleine camper.

Verrassen
Elke week bezoeken Nico de Haan en Hans Dorrestijn een natuurgebied in Nederland. Hans laat zich graag verrassen en heeft elke week een nieuwe wens. Een wens die past bij het seizoen en bij het te bezoeken gebied. In de Eempolder wenst Hans bijvoorbeeld baltsende kemphanen te zien en in de Wieden hoopt hij op de kleinst waterhoen. Maar elke week de kneu zien, zou Hans ook enorm waarderen aangezien de kneu een van zijn 600 lievelingsvogels is.

Baardmannetjes, vanaf vrijdag 18 juli om 21.10 uur bij Omroep MAX op Nederland 2.

Bekijk ook:

Studio MAX Live: Nico de Haan over de lente
HumorTV: Hans Dorrestein