In navolging van het programma 40 dagen zonder seks in 2009 start eind juli de serie Alle dagen seks. Arie Boomsma, wederom de presentator, stelt aan de deelnemers de vraag: "Hoe is het om 30 dagen achter elkaar seks te hebben met je partner?"

Wat doet het met je relatie als je elke dag de lakens met elkaar deelt? Het nieuwe programma Alle dagen seks, vanaf 25 juli te zie op Nederland 3, gaat op zoek naar het antwoord. Presentator Boomsma volgt vier stellen die aan het seksexperiment mee willen doen.

6230bbe6-f83b-411c-813f-b65bf44785f7

'Nieuwe uitdaging'
"Iedereen heeft het tegenwoordig druk", aldus Boomsma. "Daardoor kom je soms te weinig aan elkaar toe. Wat doet het met je relatie als je dan toch dertig dagen lang elke dag een moment moet vinden om even echt samen te zijn? Dat is de grote vraag van dit programma. Net als eerdere series die ik bij de KRO mocht maken gaat ook Alle dagen seks over communicatie tussen mensen, en ze gaan ook in dit programma weer een uitdaging aan. Maar de strijd om die uitdaging te overwinnen kan deze keer wel eens heel plezierig gaan worden."

Het experiment
Het experiment, dat begint op 25 juli, heeft als regel dat de stellen minimaal één keer per 24 uur seks moeten hebben.  En dat dertig dagen lang. Behalve Nederland 3, doen ook de 3FM-radioprogramma's Rabradio, PS Radio en Barend en Wijnand verslag.

Alle dagen seks, vanaf vrijdag 25 juli bij de KRO op Nederland 3


Live naar Nederland 3 kijken via npo.nl
40 dagen zonder seks terugkijken via npo.nl