De roze wildernis aflevering 4 carousel missed 1421055577

Vier homoseksuele jongeren trekken nog altijd samen met hun vader door de jungle van Zuid-Amerika. In de vierde aflevering van De Roze Wildernis maken de vaders en hun zonen, onder leiding van Arie Boomsma, kennis met Argentijnse lama's.

De emoties in De Roze Wildernis, elke dinsdag om 20.30 uur bij de KRO op NPO 3, lopen hoog op. Vier homoseksuele jongens en vier heterovaders reizen door Argentinië, in de hoop weer dichter bij elkaar te komen en begrip voor elkaar te krijgen. Vanzelf gaat het allemaal niet.


Vierde aflevering vol Argentijnse lama's
De vaders en zonen maken op hilarische wijze kennis met Argentijnse lama's. Samen met een lama reizen ze via de uitgestrekte cactusvelden van Argentinië naar een lokaal schooltje, waar zowel de vaders als zonen hun dromen uitspreken. De droom van Guno's vader is, ondanks de avonturen in De Roze Wildernis, nog altijd vrij duidelijk: 'Ik hoop dat mijn zoon ooit nog eens met een vrouw thuiskomt.'

Een hoge berg beklimmen
Bij een kennismaking met Argentijnse lama's blijft het niet. De zware tocht door Argentinië begint zijn tol te eisen en de nieuwste opdracht, een hoge berg beklimmen, draagt niet bij aan de sfeer in de groep. Een klein lichtpuntje: de vaders en zonen die de bergbeklimming het beste uitvoeren mogen vijf minuten met het thuisfront bellen.

De Roze Wildernis, dinsdag 13 januari, 20.30 uur, KRO, NPO 3


Ga naar de website van De Roze Wildernis
Afleveringen terugkijken van De Roze Wildernis