Andre rieu carousel missed 1493714654

Op 30 april 2013 werd Willem-Alexander de koning van Nederland. Op deze historische dag stond André Rieu op het Museumplein. In Welcome to my world kijk je vrijdagavond op NPO 1 mee achter de schermen bij één van Rieu's grootste optreden ooit.

Het AVROTROS-programma geeft elke vrijdagavond een kijkje in het leven van Nederlands bekendste violist. De vioolvirtuoos is in alle uithoeken van de wereld een fenomeen. Ondanks zijn wereldwijde succes is hij nog het meest gespannen voor zijn optreden in Nederland.

Bloednerveus
'Was ik maar tuinier, waarom doe ik dit?' André Rieu is bloednerveus voor zijn optreden op het Koningsbal. Spelen voor 100.000 mensen op het Museumplein, inclusief de koning zelf. Dit optreden is één van de belangrijkste optredens uit zijn leven. 'Dit maak je maar één keer in je leven mee', aldus de wereldster. 

Slot
Volgende week vrijdag is de laatste aflevering van deze serie te zien op NPO 1. In deze laatste aflevering gaat Rieu terug naar zijn eigen stad Maastricht voor de bekende concerten op het Vrijthof.

André Rieu: Welcome to my world,  vrijdag 8 mei, 21.30 uur, AVROTROS, NPO 1


Alles van André Rieu op npo.nl