Veel sport tijdens Pasen. De NOS doet op eerste paasdag rechtstreeks verslag van de Amstel Gold Race op Nederland 1 en Radio 1. Op tweede paasdag wordt de finale van de Euro Hockey League uitgezonden.

Zondag staat de 49ste editie van de Amstel Gold Race op het programma, live te volgen op Nederland 1 en Radio 1. Later op de middag doet Radio 1 ook verslag van de KNVB-bekerfinale tussen Ajax en PEC Zwolle. Maandag, op tweede paasdag, is de NOS live aanwezig bij de finale van de Euro Hockey League-finale.


Amstel Gold Race
De wielrenklassieker Amstel Gold Race start in Maastricht en de finish is in Valkenburg. Op Nederland 1 volgen Mart Smeets en Maarten Ducrot de wedstrijd tot in detail. Gio Lippens en Sebastiaan Timmerman doen hetzelfde, maar dan op Radio 1. Bas Ticheler en Frank Wielaard brengen verslag van de finale van de KNVB-beker.

Euro Hockey League
Van woensdag tot en met maandag worden de wedstrijden in de Euro Hockey League afgewerkt. Zestien hockeyploegen strijden in de 'Champions League' van het hockey om de felbegeerde eindoverwinning. De Nederlandse hockeyteams die meedoen zijn Oranje Zwart, Rotterdam en Kampong. De finale is op maandagmiddag live te zien op Nederland 1.

Zondag 20 april, van 13.10 uur t/m 17.55 uur, Amstel Gold Race, NOS, live op Nederland 1
Zondag 20 april, van 14.00 uur t/m 20.00 uur, Langs de Lijn, NOS, live op Radio 1
Maandag 21 aprill, van 14.25 uur t/m 16.25 uur, finale Euro Hockey League-finale, Nederland 1


Live naar Nederland 1 kijken via npo.nl
Live naar Radio 1 luisteren via npo.nl
Amstel Gold Race live bij de NOS