Ali b op volle toeren carousel missed 1461671395

De gouden ouden hebben nog nooit van hem gehoord, maar Ali B. gaat een remake van hun grootste hit maken. Vanaf 7 januari neemt hij elke week een bevriende rapper mee. De oude muzikanten maken op hun beurt ook een remake van Ali's muziek.

De grootste hits van toen worden overgoten met een eigentijds sausje en de hits van nu krijgen een remake met vaak een nostalgisch tintje. Onder andere Anita Meyer, Lois Lane, Harry Slinger en Maribelle gaan de uitdaging aan om rapnummers naar hun eigen hand te zetten. In de eerste aflevering van Ali B. op Volle Toeren zingen Fit en Frank Boeijen elkaars hit.

Rappers
Onder andere de rappers Wudstik, Djiggy Djé, Ronnie Flex en Bokoesam steken met Ali en zijn producer Brownie Dutch de hits van vroeger in een hiphop-jasje. Kunnen de iconen van de Nederlandse muziek de hiphoppers nog iets leren? Zullen ze blij zijn met de remakes?

Nieuw op 3 vooruitkijken
De eerste beelden van Ali B op volle toeren zijn al te bekijken op npo3.nl/nieuw. Naast Ali B op volle toeren zijn van verschillende nieuwe programma's en oude bekenden de eerste beelden al vooruit te kijken. 


Ali B op Volle Toeren, vanaf woensdag 7 januari, 21.30 uur, NPO 3