Adele de leeuw carousel missed 1449835774

Paul de Leeuw en Adele zijn nog altijd vier handen op één buik. Onlangs had de presentator het weer ouderwets gezellig met de Britse zangeres. De ontmoeting en het daaropvolgende interview worden zaterdagavond uitgezonden door de VARA op NPO 1.

Voorafgaand aan het concert van Adele in Londen, dat geheel in het teken stond van haar nieuwe album 25, kreeg Paul de Leeuw de kans de zangeres te zien en te spreken. 'Ik was zo blij dat ik haar na vijf jaar weer zag. Het was geweldig', aldus de presentator.

Bekijk de televisiespecial Adele Live in Londen

Paul en Adele oude bekenden
Paul de Leeuw kent Adele al sinds ze zeven jaar geleden bij hem te gast is geweest in Mooi! Weer De Leeuw en heeft haar sindsdien een aantal keer ontmoet. Toen hij werd gevraagd om langs te komen bij het nieuwste concert van Adele en een interview met haar, hoefde hij niet lang na te denken: hij vloog meteen naar Londen.

Adele eindelijk weer op tv
De televisiespecial Adele Live in London was het eerste televisieoptreden van Adele sinds de 85ste Academy Awards in februari 2013. Haar lang verwachte nieuwe album 25 verscheen op 20 november.

Adele & De Leeuw, zaterdag 12 december, 21.15 uur, VARA, NPO 1


Bekijk het concert Adele Live in Londen
Alles van Mooi! Weer De Leeuw