Timur ramon carousel missed 1433157406

Op 1 augustus start NPO 3FM met een nieuwe programmering. Daarin maken Timur Perlin en Rámon Verkoeijen op doordeweekse dagen het nieuwe lunchprogramma en zal nieuwkomer Eva Koreman samen met Giel Beelen het weekend inluiden op de vrijdagavond.

Afgelopen vrijdag namen Coen & Sander afscheid van NPO 3FM, daarvoor in de plaats hoor je vanaf vandaag elke middag Frank van der Lende met zijn nieuwe middagprogramma. Gerard Ekdom kondigde dit jaar aan de overstap te maken naar NPO Radio 2. Door het vertrek van deze gevestigde namen, is er nu plek vrijgekomen voor de nieuwe talenten uit de 3FM-stal. 

Timur & Rámon
Vanaf 1 augustus zullen Timur Perlin en Rámon Verkoeijen elke werkdag van 12.00 tot 14.00 uur te horen zijn in het nieuwe lunchprogramma. De twee talenten treden hiermee in de voetsporen van Gerard Ekdom. 3FM Zendermanager Wilbert Mutsaers kijkt uit naar 1 augustus: 'Veel dj talent dat we de laatste jaren hebben opgeleid stroomt nu door naar mooie plekken in de programmering'.

Giel in de avond
Voor het eerst zal Giel Beelen een duo-show gaan maken. Naast zijn ochtendshow gaat Giel ook op vrijdagavond een programma maken met nieuwkomer Eva Koreman. De twee brengen de luisteraars in weekendstemming, gevolgd door Barend van Deelen en Wijnand Speelman tot middernacht.

Bekijk hier de volledige programmering


Luister naar het afscheid van de laatste Coen en Sander Show

Bekijk hier de volledige programmering
Ga naar de website van NPO 3FM