De finalisten van de eerste editie van talentenshow Idols blikken terug op deze roerige periode uit hun leven in de 3Doc: U kunt nog stemmen, om 21.20 uur op NPO 3.

idolsJim, Jamai, Dewi, Hind, Marieke, Yuli, Zosja, Joel, Bas en David werden in 2003 op slag beroemd door hun deelname aan de eerste finale van het programma Idols. Tijdens een eenmalige reünie praaten ze zaterdagavond in 3Doc op NPO 3 openhartig over de show en de afgelopen elf jaar, waarin zij na de hype op eigen kracht verder moesten gaan.

Carrière
Net bekomen van de schok van het beroemd zijn, ontdekten de deelnemers dat hun bekendheid niet alleen berustte op hun talent, maar vooral op het feit dat ze op tv waren. Hoe heeft dat hun persoonlijke leven en carrière beïnvloed? Speciaal voor elkaar, zonder publiek, zingen de idolen van weleer een zelfgekozen nummer, wat meer bij ze losmaakt dan ze hadden verwacht.

Na de uitzending is op NPO Cultura (21.55 uur) een speciaal programma te zien met de volledige optredens die alle tien de Idolsfinalisten voor elkaar gaven.

3Doc, zaterdag 4 oktober, 21.20  uur, NTR, NPO 3


Bekijk NPO 3 live
Naar de website van Het Uur van de Wolf