Van 15 tot en met 18 januari rockt Groningen weer een lang weekend. Al het aanstormende talent is in die periode te vinden in het noorden van het land. Op Nederland 3 doet de NOS op zaterdagavond verslag van het festival. Eerder vind je de beste bands en de beste sessies op 3onstage.nl.

Elk jaar is Groningen heel even de hoofdstad van de pop/rockmuziek. Tijdens Eurosonic/Noorderslag reizen de aanstormende talenten uit binnen en buitenland af naar het hoge noorden. Welke bands bevolken komend seizoen de line-up van festivals? En welke acts spelen dit jaar de concertzalen plat? Dat zie je op Eurosonis/Noorderslag.

3 On Stage Sessies
Ook op Eurosonic/Noorderslag zie je bij 3 On Stage de beste bands en de beste sessies. Opgepropt in een kleine studio spelen de bandjes voor een klein publiek. Ben jij niet in Groningen? Geen probleem. Op 3onstage.nl komen alle 3 On Stage Sessies te staan.

De beste van 2013
Elke jaar ontvangt een band of artiest tijdens Noorderslag de Popprijs.De prijs gaat naar de band of artiest die in het afgelopen jaar de belangrijkste bijdrage heeft geleverd aan de Nederlandse popmuziek. Wie de de meest prestigieuze prijs voor de Nederlandse popmuziek op zijn schoorsteenmantel mag zetten zie je vanaf 21.50 uur in een rechtstreekse uitzending op Nederland 3.