24utyphoon twoshot basketbal carousel missed 1417081913

Theo Maassen laat zich vanaf vrijdag weer opsluiten voor de serie 24 uur met... van de VPRO. In de eerste aflevering van het nieuwe seizoen, wederom te zien op NPO 3, wordt hij vergezeld door rapper Typhoon.

In 24 uur met... zat cabaretier Maassen al eens opgesloten met onder andere Victoria Koblenko, Daniël Arends en Ali B. Deze keer zijn er nieuwe 'slachtoffers', om te beginnen Typhoon.


Typhoon in eerste aflevering

Glenn de Randamie, beter bekend als Typhoon, is maandelijks te zien als huisband van De Wereld Draait Door. Zijn nieuwste album Lobi da basi heeft hem zeven jaar na zijn debuutalbum weer op de kaart gezet. In die jaren is er veel in zijn leven gebeurd; hij kreeg een burn-out en ging op zoek naar zichzelf in het buitenland. Met Maassen gaat hij daarover in gesprek.

Islamitisch prediker te gast

Verder te gast in dit seizoen zijn ondernemer Olcay Gulsen, acteur Jeroen van Koningsbrugge en zanger Frans Bauer. In de volgende aflevering laat Maassen zich opsluiten met islamitisch prediker Abdul-Jabbar van de Ven, die jongeren zou inspireren om naar Syrië te gaan. Eerder in de spraakmakende aflevering met Ali B bleek Theo fel tegen besnijdenis van kinderen.


Kijk 24 uur met... Ali B terug
Ga naar de website van 24 uur met...