Als nieuwe presentator duikt Theo Maassen 24 uur lang in het leven van Ali B. Is deze bekende Marokkaan niet te ver afgedreven van zijn wortels: rapper van de straat?

Eén interviewer, één gast, één etmaal, één ruimte. Doordat ze 24 uur lang tot elkaar zijn veroordeeld, ontstaat er tussen hen een ongewone band. De tijd doet zijn werk. Theo Maassen vervangt Wilfried de Jong als presentator van dit programma.

Rapper van de straat
In de eerste aflevering laat Theo Maassen zich 24 uur opsluiten met rapper, televisiepresentator, stand-upcomedian en labeleigenaar Ali B. Theo duikt diep in het persoonlijke leven van Ali B en vraagt hem of hij inmiddels niet te ver afgedreven is van zijn originele stiel: rapper van de straat.

Rake klappen
Er wordt gerapt, gegrapt en serieus en emotioneel gediscussieerd. Wat is de functie van de voorhuid en waarom zou je deze laten wegsnijden? En waarom wil Ali B alles en iedereen te vriend houden? Wat bedoelt hij met 'ik wil als de zon zijn!'? Voor het eerst in 24 uur met… vallen hierbij rake klappen.

24 uur met... Vanaf vrijdag 3 januari bij de VPRO op Nederland 3.