Anp 46624627 carousel missed 1496153022

De wielrenwereld staat in het teken van de Tour de France. Alle etappes zijn rechtstreeks te volgen bij de NOS op NPO 1, NPO Radio 1 en npo.nl.

Bekijk de beste documentaires over wielrennen

De Avondetappe
Ook De Avondetappe is terug van weggeweest. Dione de Graaff en Herman van der Zandt presenteren samen de nieuwe versie van het late avondprogramma. Naast gesprekken met gasten uit de wielerwereld schakelen ze live naar verslaggever Kees Jongkind bij het rennershotel voor reacties van etappewinnaars, ploegleiders en uitvallers. Verder wordt de etappe van die dag net even anders samengevat, zijn er reportages en keert ook de rebus terug. Op EK-speeldagen start De Avondetappe rond 23.30 uur en op andere dagen is dat 22.10 uur.

NPO Radio 1
NPO Radio 1 Sportzomer zendt uit van 09.30 tot 23.00 uur, maar tijdens de Tour is het tijdblok tussen 14.00 en 18.00 uur ingeruimd voor Radio Tour de France. Met de vertrouwde zomerse muziek, de tunes en de jingles, met NOS-verslaggevers Sebastiaan Timmerman (op de motor) en Gio Lippens (bij de finish), met Robbert Meeder vanuit de studio in Hilversum en met deskundige analyses van Maarten Tjallingii. ’s Avonds wordt met gasten teruggeblikt op de etappe.

Volg het laatste nieuws over de Tour de France op NOS.nl/tour

Tour online
Ook via NOS.nl/tour volg je de renners op de voet tijdens de Ronde van Frankrijk. Op deze uitgebreide Tour-site vind je dagelijks een liveblog, nieuwsberichten, etappe-overzichten met hoogteprofielen, klassementen en reacties vanuit en rond het peleton. En voor de momenten dat je onderweg bent, is de koers natuurlijk live te volgen via de NPO-app.

Live: Tour de France, vanaf zaterdag 2 juli, 12.15 uur, NOS, NPO 1 en npo.nl
Live: Tour de France, vanaf zaterdag 2 juli, 14.00 uur, NOS, NPO Radio 1
Tourjournaal, vanaf zaterdag 2 juli, 19.30 uur, NOS, NPO 1
De Avondetappe, vanaf zaterdag 2 juli, 22.10 of 23.30 uur, NOS, NPO 1


Volg het laatste Tournieuws bij de NOS
Volg de etappes live op NPO 1
Volg de etappes live op NPO Radio 1
Bekijk de uitzendingen van het Tourjournaal op npo.nl

Bekijk de uitzendingen van De Avondetappe op npo.nl
Bekijk de mooiste wielrendocu's in onze special