Afl.3familiedierick carousel missed 1464249070

Ik Vertrek is al tien jaar lang een succes. Zaterdag het verhaal van familie Dierick die in Frankrijk een naturistencamping begon.

Weet je nog, die aflevering met Thea en Marcel, die hun tienerdochter dwongen te emigreren naar Frankrijk? Of Peter en Paula, met hun biodanza? Henka en André dan, die zonder enige horeca-ervaring of taalkennis een restaurant in Kreta openden? Ik Vertrek levert al tien jaar de mooiste en meest spraakmakende momenten op. De vertrekkende families willen terug naar zichzelf, weg van het stressvolle Nederlandse leven of gewoon opnieuw beginnen in den vreemde. Dat dit makkelijker gezegd is dan gedaan blijkt elke keer weer.

Naturistencamping
Ik Vertrek heeft een grote en trouwe schare fans. Zo ook onder Bekende Nederlanders. Deze zomer zendt de AVROTROS elke zaterdag een favoriete aflevering van een BN'er uit, met zijn of haar commentaar. In de derde aflevering van 10 jaar Ik Vertrek kiest Chantal Janzen voor de aflevering met familie Dierick. Dit gezin begon negen jaar geleden een naturistencamping in het Zuid-Franse Castellane. Dit werd een doorslaand succes, maar negen jaar later is alles anders. Na 27 jaar huwelijk heeft Annemiek voor een ander leven gekozen.

Een aantal favorieten van de bekende fans:

Kijk de aflevering met Erica en Martien in Frankrijk (2009) terug
Kijk de aflevering van Ronald en Anneke in Oostenrijk (2008) terug
Kijk de aflevering met Jan en Corrie in Tsjechië (2007) terug
Kijk de aflevering met Bart en Christa in Frankrijk (2012) terug
Kijk de aflevering van Peter en Paula in Denemarken (2014) terug
Kijk de aflevering van Ronald en Esther in Tsjechië (2008) terug

10 jaar Ik Vertrek, zaterdag 15 augustus, 20.25 uur, AVROTROS, NPO 1


Alles van Ik Vertrek op npo.nl

Naar de site van Ik Vertrek