Boer zoekt vrouw voor 2014 carousel missed 1419952328

Al tien jaar lang helpt Yvon Jaspers boeren een handje met het vinden van de liefde van hun leven. Tijd voor een reünie. 10 jaar Boer zoekt vrouw is vanaf zondag te zien bij de KRO op NPO 1.

Afgelopen tien jaar hebben de boeren van Boer zoekt vrouw ruim tienduizend brieven ontvangen. Hoe kijken de 68 boeren terug op het avontuur? En hebben zij de liefde gevonden? Ter ere van het jubileum zendt de KRO twee speciale uitzendingen uit.

10 jaar Boer zoekt vrouw

Op een landgoed in kerstsfeer komen de boeren bijeen. Ook eventuele partners en kinderen zijn aanwezig. Aan de hand van de 10 jaar Boer zoekt vrouw-quiz blik je terug op de afgelopen seizoenen. Yvon gaat langs op een paar boerderijen om herinneringen op te halen. Vorig seizoen ging Boer zoekt vrouw internationaal, dus Yvon reist naar Frankrijk en Denemarken om boer Jos en boer Johan een bezoek te brengen.

Nieuw seizoen Boer zoekt vrouw

In september zijn tijdens de Boer zoekt vrouw kick off de negen boeren en boerin al aan je voorgetseld. Vrouwen wier hart sneller ging kloppen konden in de daarop volgende weken een brief opsturen. In de eerste aflevering op zondag 4 februari zal Yvon de brieven persoonlijk afleveren op de boerderijen. Dan is het de taak om de kandidaten voor de speeddate te kiezen. Smaken de dates naar meer? En welke dames worden uitgenodigd voor de logeerweek? 

10 jaar Boer zoekt vrouw, zondag 21 en 28 december, 20.20 uur, KRO, NPO 1
Boer zoekt vrouw, vanaf zondag 4 februari, 20.20 uur, KRO, NPO 1


Kijk de Boer zoekt vrouw kick off terug
Ga naar de website van Boer zoekt vrouw