Alles
New Kids Tim & Steffen Haars nemen hun moeder Helma (60) uit het Brabantse Maaskantje mee op een hilarische bucketlist wereldreis.nl

Lekker crossen! (AVROTROS)

Fragment uit Marokko (slot)

Helma gaat rallyrijden in de duinen. Waar moet ze naartoe? Ze krijgt allemaal aanwijzingen... Gas gas gas! Rechtdoor! Naar links!

Helma gaat sandboarden (AVROTROS)

Fragment uit Marokko (slot)

Helma heeft er niet veel vertrouwen in als ze hoort dat ze gaan sandboarden. Ze zoeken steile duintoppen op om vanaf te glijden.

Dag mam! We ka-mailen! (AVROTROS)

Fragment uit Marokko (slot)

Na een bizarre tocht op een kameel door de woestijn, testen Tim en Steffen hoeveel kamelen ze eigenlijk kunnen krijgen voor hun moeder. Genoeg voor een kamelenboerderij voor Tim en Steffen, die al ...

Giftige slangen jonguh! Ik bezweer het je! (AVROTROS)

Fragment uit Marokko (slot)

In Marrakech hebben Tim en Steffen een levende verrassing voor hun moeder geregeld. Maar Helma heeft er minder moeite mee dan haar stoere zoons.

Op z'n Schots! (AVROTROS)

Fragment uit Schotland

Terwijl Helma doedelzakles krijgt, gaan Tim en Steffen oefenen voor een verrassing. De familie Haars trekt in ieder geval veel bekijks met hun optreden…

Schapen hoeden (AVROTROS)

Fragment uit Schotland

De familie Haars moet schapen van het ene veld naar het andere veld drijven. Dat kan niet moeilijk zijn. Of toch wel? Gelukkig kunnen ze rekenen op professionele hulp.

Bloedstollende bungeejump (AVROTROS)

Fragment uit Schotland

Tim en Steffen hebben weer iets avontuurlijks voor hun mommy bedacht: bungeejumpen van een 40 meter hoge brug! Hoe leuk vindt Helma dit?

Wilde rivier bedwingen (AVROTROS)

Fragment uit Schotland

Helma en kou… dat is niet de beste combinatie. Krijgen Tim en Steffen hun moeder zover om te gaan wildwaterraften?