Alles
Zapplive is het interactieve magazine waar jij invloed hebt op de uitzending. Met bekende gasten, gadgets & trends, maffe filmpjes en te gekke spellen. Presentatie: Klaas van Kruistum en Saskia Weerstand.

Maan zingt live 'Give You All I Got'! (KRO-NCRV)

Fragment uit Afl. 7 - Deel 4

Maan zingt live in de studio haar nieuwe single: Give You All I Got! Het is de titelsong van de nieuwe film; meesterspion! Super tof!

Het WaterTheater met Matthijs van de Buitendienst! (KRO-NCRV)

Fragment uit Afl. 7 - Deel 3

Er is weer super vaak geswiped via de site en jullie hebben gekozen dat Matthijs het WaterTheater speelt samen met Klaas! Wat een heerlijke verfrissende douche krijgen ze toch weer deze ochtend..

De Buitendienst heeft hun mond vol! (KRO-NCRV)

Fragment uit Afl. 7 - Deel 2

Er worden weer super gekke spellen gespeeld! In dit spel gaat de buitendienst de strijd aan met elkaar. Hoe goed kennen ze elkaar en hoe goed verstaan ze elkaar eigenlijk?

De Buitendienst wordt ondervraagd tijdens 'de moeilijke vragen'. (KRO-NCRV)

Fragment uit Afl. 7 - Deel 1

De moeilijke vragen worden weer gespeeld en deze keer zijn alle leden van de buitendienst aan de beurt. Wat mogen we bijvoorbeeld niet van Yannick weten?

Kisses (JSF) treedt live op met Kisses&Dancin'! (KRO-NCRV)

Fragment uit Afl. 6 - Deel 4

De meiden van Kisses vertegenwoordigen Nederland voor het Junior Songfestival. Ze kwamen live in de studio hun nummer Kisses&Dancin' doen!

Rolf Hut laat super tof proefje zien! (KRO-NCRV)

Fragment uit Afl. 6 - Deel 4

Het was het Weekend van de Wetenschap en daarom kwam Rolf Hut langs in de studio! Hij liet een super gaaf proefje zien met gas!

Flemming covert 'Threat You Better' van Shawn Mendes! (KRO-NCRV)

Fragment uit Afl. 6 - Deel 3

Giel heeft drie toppers meegenomen naar de studio die allemaal de opdracht kregen een nummer te vertalen naar het Nederlands. Flemming zingt zijn eigen versie van 'Threat You Better' van Shawn Mendes.

Flemming en Klaas in het WaterTheater! (KRO-NCRV)

Fragment uit Afl. 6 - Deel 3

Klaas speelt deze week samen met Flemming het WaterTheater! Blijven ze droog?