Alles
Actualiteiten van de dag, bijzondere themagesprekken en bekende gasten.

Mieke Telkamp (MAX)

Fragment uit Mieke Telkamp

het laatste televisie-interview van Mieke Telkamp

Incontinentie en erectiestoornissen - Dokter Ted (MAX)

Fragment uit The Three Degrees

Incontinentie en erectiestoornissen zijn onderwerpen waar mannen niet makkelijk over praten. “Jammer, want zouden mannen dit doen, dan komen ze er snel achter dat ze niet de enige zijn, aldus dokte...

Gescheurde aorta - Dokter Ted (MAX)

Fragment uit 'Old love'

Een gescheurde aorta is levensbedreigend. Door de grote hoeveelheid bloedverlies, kan iemand al binnen enkele minuten overlijden. Maar hoe ontstaat een gescheurde aorta? En is het te voorkomen?

Jaap Seidell - Ondervoeding bij overgewicht (MAX)

Fragment uit Ondervoeding

Jaap Seidell is hoogleraar Voeding en Gezondheid aan de Vrije Universiteit in Amsterdam en komt iedere maand een voedingsmisverstand de wereld uit helpen. Vandaag heeft hij het over ondervoeding.

Dokter Ted - stoflongen (MAX)

Fragment uit De Engel van Maastricht

Een typische beroepsziekte voor bijvoorbeeld mijnwerkers zijn stoflongen. Een aandoening die in de tijd van de Limburgse mijnen bij een groot deel van de arbeidskrachten voorkwam. Maar wat zijn sto...

Wel of niet uw paspoort afgeven - Keving Goes (MAX)

Fragment uit Tijd voor MAX in Maastricht

Kevin Goes is journalist en redacteur bij BNR nieuwsradio. In 2015 werd hij geconfronteerd met identiteitsfraude en schreef er het boek 'Mijn gestolen leven' over.

60 jaar televisie in Nederland (MAX)

Fragment uit 60 jaar televisie in Nederland

Hoe is televisie ontstaan en hoe ontstaan programma’s? In het boek 60 jaar Televisie in Nederland wordt de geschiedenis van de televisie beschreven.