Alles
In deze snelle, frisse ochtendshow neemt Malou Holshuijsen de week nog eens door de mangel en de komende week alvast onder de loep. Dé positieve kickstart voor je laatste weekenddag! Elke zondagochtend van 05.00 tot 07.00 uur.nl

Een tas van zalm (BNN)

Fragment uit Start

Leer is niet altijd even duurzaam daarom is er nu MÆYA Amsterdam die een tas hebben ontworpen van vissen! Maar hoe maak je in godsnaam een tas van vissen?

Gino van Weenen (BNN)

Fragment uit Start

Dichter Gino van Weenen schuift aan om de uitzending poëtisch af te sluiten.

Remy van Kesteren in Start (BNN)

Fragment uit Start

Redacteur Wouter ging op bezoek bij harpist Remy van Kesteren. Dat leverde niet alleen een goed gesprek op maar ook een speciale uitvoering van 'Refugee'.

De week op muziek (BNN)

Fragment uit Start

Russische hackers, de hereniging van Cyprus, Volkswagen koopt vervolging af en onrust op de Telefgraaf redactie. Dit was het nieuws van afgelopen week op muziek.

De week op muziek (BNN)

Fragment uit Start

Wel of niet regeren met de PVV, Chelsea Maning komt vrij, onrust in Gambia en een nieuwe president van de VS . Dit is het nieuws van afgelopen week op muziek.

Hoe is het om een clown te zijn in Russische weeshuizen? (BNN)

Fragment uit Start

Marleen is clown. Niet zomaar een clown.. Nee, ze gaat naar Russische weeshuizen om de kinderen daar te bezoeken. Ze vertelde bij Andrew wat ze allemaal meemaakt op haar reizen.

The Women's March in Washington DC (BNN)

Fragment uit Start

Een dag na de inauguratie is daar het volgende, The Woman's March. Een protest van vrouwen, mannen en alles daartussen met een boodschap van gelijkheid, solidariteit en rechtvaardigheid. Een protes...

Jurjen van den Bergh vanuit Washington DC (BNN)

Fragment uit Start

Het is de dag van de inauguratie van de nieuwe president Donald Trump. Correspondent Jurjen van den Bergh verteld over deze onwerkelijke dag met twee gezichten.