0449 vcf  pw proof carousel missed 1476791026

Heb jij een aflevering van de gloednieuwe thrillerserie Vlucht HS13 gemist? Bekijk deze hier terug!

Aflevering 1: 'Crash' en aflevering 2: 'Waar is Simon?'

Het leven van de succesvolle Liv stort in elkaar als haar man Simon omkomt bij een vliegtuigongeluk. Dan ontstaan er twijfels: Simon is nooit ingecheckt. Waar is Simon en waarom laat hij niets horen?

Aflevering 3: 'Something I didn't tell you'

Samen met Simons broer Erik gaat Liv op zoek naar Simon en de mysterieuze vrouw en kind op de beveiligingsbeelden. Waar is Simon in verzeild geraakt en wie zijn er bij betrokken?

Aflevering 4: 'Het tweede kind'

Simons ontvoering raakt iedereen. Erik bijt zich op aandringen van Liv vast in het onderzoek, ook al is dat officieel niet toegestaan.

Aflevering 5: 'Verzet'

Liv is woedend op Simon door de onthulling over zijn verleden. Haje speelt daar handig op in. Kevin is in Iran opgepakt door Leyla's ex-man en wordt zwaar onder druk gezet.

Aflevering 6: 'Boos!'

Liv ontdekt dat Simon wordt verdacht van de vliegtuigcrash en gaat met Erik verhaal halen bij het onderzoeksteam. In Iran is Simon meegenomen door een onbekende. Majid verliest zijn geduld met Kevin.

Aflevering 7: 'De Hand'

Liv herkent Omid op televisie als het jongetje met Simon op het vliegveld. In Iran ontdekt Majid hetzelfde. Alex raakt de controle kwijt en drijft Haje bij haar weg. Haje zoekt troost bij Liv.

Aflevering 8: 'De prijs van jaloezie'

Majid heeft eindelijk Simon in handen. Kevin wordt gevonden. Liv en Haje beslissen wat ze moeten doen met de afgehakte hand. Alex onderzoekt de verdwijning terwijl Haje naar het vakantiehuisje gaat.

Aflevering 9: 'Verraad'

Alex is neergeschoten. Haje heeft Leyla uit het huisje gehaald en krijgt contact met Majid, die nog steeds Simon heeft. Erik gaat met Omid praten terwijl Kevin in Iran op krachten komt.

Aflevering 10: 'The end'

Liv gaat zelf naar Iran om met Kevin Simon te zoeken. Haje waakt over Alex en houdt zich met niets anders bezig. De deal die Erik heeft gemaakt belandt hem in de problemen op zijn werk en thuis.


Wil je op de hoogte blijven van het laatste serienieuws? Ga naar npo.nl/series