Cold feet sr6 ep1 52 carousel missed 1477406673

We hebben er ruim dertien jaar op moeten wachten: het zesde seizoen van Cold Feet. Tijd voor de comeback.

De hitserie Cold Feet uit de jaren ’90 is terug van weggeweest en om maar meteen met de deur in huis te vallen: het voelt weer als vanouds. Dezelfde groep, dezelfde stad en dezelfde gezonde dosis Britse humor. Toch is er een groot verschil met eerdere seizoenen: Adam, Pete, David, Karen en Jenny zijn nu geen dertigers meer.

Het nieuwe seizoen vooruitkijken? Dat kan op NPO Plus, elke aflevering kijk je een week vooruit!

Aflevering 1

Adam en zijn vrienden zijn inmiddels vijftigers als Adam plotseling in Manchester opduikt, na jaren in het buitenland te hebben gewerkt, om te melden dat hij gaat trouwen met een veel jongere vrouw. Iedereen vindt daar zo het zijne van en steekt dat niet onder stoelen of banken. Dat brengt Adam aan het twijfelen, de goedkeuring van zijn vrienden is belangrijk. En dan is er ook nog de zoon van Adam. Hun hernieuwde kennismaking loopt nou niet bepaald soepel.

Aflevering 2

Adam probeert zoveel mogelijk tijd met zijn zoon Matthew door te brengen. Ook Pete kan wel een opkikker gebruiken. Jenny zoekt een leuke man voor Karen.

Aflevering 3

David wordt wakker omdat de politie 's ochtends vroeg voor de deur staat, hij schrikt en denkt dat er iets vreselijks is gebeurd met een van de kinderen, maar het is hem die ze moeten hebben.

Aflevering 4

Het zit David niet mee, zijn baas steunt hem niet bij zijn rechtszaak en zijn vrouw wil een scheiding. Karen denkt dat het tijd is haar dochters te vertellen over haar en Eddie.

Aflevering 5

Karen ergert zich aan David die zich te veel met haar zaken bemoeit nu hij tijdelijk bij haar woont. Op haar werk gaat het ook niet lekker.

Aflevering 6

Pete heeft het er moeilijk mee nu Chloe weet dat Grant haar vader is. David is in voorlopige hechtenis genomen.

Kan je niet wachten op een nieuwe aflevering? Elke week kijk je alvast een nieuwe aflevering op NPO Plus!

Cold Feet, seizoen 6, vanaf 28 oktober, 20.30 uur, VARA, NPO 3


Wil je op de hoogte blijven van het laatste serienieuws? Ga naar npo.nl/series