Coldfeet2ep1group carousel missed 1468328033

Misschien ben je er wel mee opgegroeid of heb je er enthousiaste verhalen over gehoord: Cold Feet.

Deze komische Britse dramaserie komt na jaren weer terug op televisie en dat is goed nieuws voor alle fans. Na vijf succesvolle seizoenen, die voornamelijk eind jaren ’90 hun hoogtij vierden, is binnenkort het zesde seizoen te bewonderen bij de Nederlandse Publieke Omroep. 

En om je alvast voor te bereiden op het gloednieuwe seizoen, of om gewoon weer even je langetermijngeheugen op te frissen, kun je tot december de volledige eerste vijf seizoenen online bekijken op npo.nl. 

Over de serie:
Cold Feet is een scherpzinnige komedie die gaat over vriendschap, relaties en ouderschap. Op humoristische en ontroerende wijze wordt het alledaagse leven van drie dertig-plus koppels verteld, waarin alles draait om liefde, trouwen, vreemdgaan, kinderen, vriendschap, carrière en seks. 

In 1999 en 2000 werd Cold Feet bekroond met de British Comedy Awards. In de serie, geschreven door Mike Bullen, spelen o.a. de volgende bekende acteurs: James Nesbitt, Helen Baxendale, Hermione Norris en Sean Pertwee. 

Cold Feet is vaak aangeduid als het Britse antwoord op het Amerikaanse “Friends”. Het was voor de Britse televisiezender ITV een van de meest populaire series van zijn tijd met gemiddeld 8 miljoen kijkers.

Welk seizoen wil je kijken?

Cold Feet S1 Overlay nposeries

Cold Feet S2 Overlay nposeries

Cold Feet S3 Overlay nposeries

Cold Feet S4 Overlay nposeries

Cold Feet S5 Overlay nposeries


Wil je op de hoogte blijven van het laatste serienieuws? Ga naar npo.nl/series