Alles
Radar stelt consumentenproblemen aan de kaak, maar probeert bedrijven en instanties ook te bewegen tot een oplossing te komen. Iedere maandag 20:30 uur op NPO 1 en 24/7 op radar.avrotros.nlnl

Alles in het water gevallen (AVROTROS)

Fragment uit Radar Extra

Je sluit een verzekering af omdat je een bepaald risico wil afdekken, en dat als er iets gebeurt je kunt terugvallen op die verzekering.

Staat de verzekeraar boven alles? (AVROTROS)

Fragment uit Radar Extra

De woekerpolisaffaire is het bewijs dat verzekeraars denken dat ze zich alles kunnen permitteren. Eerst houden ze ongeoorloofd veel kosten in via complexe trucjes en vervolgens betalen ze een scham...

Douche: Party Max (AVROTROS)

Fragment uit Radar

In 2011 is Sabrina's kindje Jolie doodgeboren. Sindsdien laten zij en haar gezin elk jaar op Jolies geboortedag ballonnen de lucht in. Dit heeft voor hen een grote emotionele betekenis.

Loden Leeuw 2016: Nog een week om te stemmen (AVROTROS)

Fragment uit Radar

De genomineerdern voor de Loden Leeuw 2016 zijn bekend en onze kijkers zijn al volop aan het stemmen! Vanavond zetten we de genomineerden nog eens op een rij.

Hoortoestellen (AVROTROS)

Fragment uit Radar

Moet je genoegen nemen met een bepaald hoortoestel, omdat alleen dát apparaat vergoed wordt door jouw zorgverzekeraar? En wat als dit apparaat niet voldoende werkt?

Rechtsbijstandverzekering (AVROTROS)

Fragment uit Radar

Ruim drie miljoen Nederlanders hebben een rechtsbijstandverzekering. Die verzekering is bedoeld als bescherming wanneer je te maken krijgt met een juridisch geschil. Maar hoe goed behartigt de verz...

Radar: Besparen op zorgkosten (AVROTROS)

Fragment uit Radar

Veel mensen zijn verzekerd voor zorg die ze nooit gebruiken. Door goed te kijken naar je polis, kan je soms honderden euro's per jaar besparen.

Mediateam (AVROTROS)

Fragment uit Radar

Het Mediateam zit elke maandagavond voor je klaar. Je kunt het team bereiken via Twitter (gebruik @avrotrosradar of #radartv), via Facebook en via het online contactformulier.