Afbeelding van Penoza II - Aflevering 1 & 2
110:00
110:00
Aflevering

Aflevering 10 - poging om te vluchten

Aflevering

Datum uitzending: Zo 1 dec 2013 20:29

Jim Leeflang heeft de jacht op Carmen geopend. Speedy ontvoert Carmens kinderen en eist de zeshonderd kilo coke in ruil voor hun leven. Fiep wendt zich tot Luther in een wanhopige poging te verijdelen dat Carmen en haar kleinkinderen het land moet ontvluchten: is hij bereid nog een laatste keer een lid van de familie om te leggen?

Aflevering 9 - Gewelddadige tegenslagen

Aflevering

Datum uitzending: Zo 24 nov 2013 20:29

Carmen dreigt uit de ouderlijke macht gezet te worden en vraagt Luther om Junior in veiligheid te brengen, terwijl zij haar vluchtplan uitwerkt. Van Zon houdt Sandrina gegijzeld in het park waar ooit Pamela werd vastgehouden en stelt Carmen een ultimatum. Storm ontwaakt uit zijn coma tot vreugde van Natalie. Boris incasseert gelaten zijn straf.

Aflevering 8 - Vuile machtspelletjes

Aflevering

Datum uitzending: Zo 17 nov 2013 20:29

Carmen probeert Berry en Milo terug aan haar kant te krijgen, maar Berry laat zich niet zomaar paaien. Boris gaat langs bij de jongen die ze hebben aangereden en hoort daar van Natalie waarom hij van Carmen over de aanrijding moest zwijgen. Van Zon onthult dat hij een oude rekening met Carmen wil vereffenen: de dood van Pamela Ooms.

Aflevering 7 - Bezoek van jeugdzorg

Aflevering

Datum uitzending: Zo 10 nov 2013 20:29

Carmen wil naar het buitenland vluchten, maar eerst bedenkt ze een plan om de drugs uit handen van justitie te krijgen. Natalie betrapt Berry in het ziekenhuis bij een poging om Storm te doden. Leeflang brengt haar aan het twijfelen over haar moeder. Als Carmen niet bij het gesprek met jeugdzorg aanwezig kan zijn, is voor John de maat vol.

Aflevering 6 - Onderduiken en opbiechten?

Aflevering

Datum uitzending: Zo 3 nov 2013 20:30

Carmen duikt onder op een oude woonboot die ooit van Frans is geweest en besluit zichzelf aan te geven om verder gevaar voor haar gezin te voorkomen. Ze belt Jim Leeflang om een afspraak en laat Luther de kinderen beschermen en onderzoek doen naar Storm. Maar dan komt Speedy uit de gevangenis.