Livestream Giels TalentenJacht

Elke dinsdag een nieuwe livestream van 20.00 – 21.00.

Yes! Het elftal is compleet en daarom is er elke week een nieuwe livestream! Hierin leren we de talenten beter kennen, is er natuurlijk muziek en vooral heel veel gezelligheid!

Dinsdag 18 oktober
Alle talenten zijn er natuurlijk weer bij, maar deze avond draait het vooral om Dos Hermanos. Niet alleen spelen de Haarlemse broertjes hun nummer live in de studio, ook zal er tijdens deze livestream gesproken worden over de line up van Giels Talentenjacht 11tal & friends, is er een filmpje over het locatiebezoek aan Paradiso en gaat het over de challenge in het Vondelpark. Tijdens deze challenge gingen Naomi, Gabbi Lieve en Joe Buck met elkaar de strijd aan om wie het meeste geld kon ophalen als straatmuzikant. In 'Wie van de drie' zongen Naomi, Joe Buck en Flemming bij Eva en Giel een cover. Wie de meeste stemmen heeft en dus deze week wint, zien jullie tijdens deze livestream. Kijken dus!

De talenten
Uit 1200 inzendingen zijn de volgende talenten geselecteerd voor Giels Talentenjacht: Flemming, Naomi Snell, Maya Shanti, Gabbi Lieve, Laura, Luna Mae, Adam Hoek, Wander, Joe Buck, Dos Hermanos en Lotte Walda! Met deze winnaars gaat Giel intensief aan de slag. Zij krijgen workshops en coaching, maar gaan ook veel optreden en samenwerken met bekende artiesten.

Wie, wat, waar?
Elke dinsdagavond van 20.00-21.00 uur is er weer een nieuwe livestream. Deze is niet alleen te volgen via NPO3.nl, maar ook op YouTube, gielstalentenjacht.nl en 101TV. De livestream vindt plaats vanuit het Clubhuis. Elke week worden er 2 elftalleden in de spotlight gezet en zijn er optredens. Daarnaast zie je een recap van afgelopen week en kun je vast vooruitkijken. Het elftal werkt toe naar "een hoogtepunt" en elke week wordt er iets meer informatie onthuld. Spannend!

Up till now
De talenten hebben al veel workshops gehad en sommigen zijn zelfs de studio in gegaan om hun nummer op te nemen. Daarnaast stonden ze op veel festivals deze zomer; Pinkpop, Mundial, de Beschaving, Uitfeest Utrecht, etc.

Paradiso
Op 15 november geeft dit elftal een optreden in de poptempel Paradiso. Tijdens 'Giels Talentenjacht 11tal & friends' laten zij hun talent voor een LIVE publiek ten gehore brengen.

Niks missen?
Denk je nu: dit wil ik zien? Zorg dan dat je elke dinsdagavond van 20.00 – 21.00 klaar zit voor een nieuwe livestream van Giels Talentenjacht.


Livestream Giels TalentenJacht elke dinsdag om 20:00 uur, VARA